Èxit de la 2ª Edició del Fòrum d’oportunitats de Roses

//Èxit de la 2ª Edició del Fòrum d’oportunitats de Roses

El passat 29 de març a la tarda va tenir lloc la segona edició del Fòrum d’oportunitats a Roses al Teatre Municipal amb un gran èxit de participació.

En aquesta edició, quatre emprenedors, amb la finalitat de buscar col·laboracions, van presentar els seus projectes.

  • Tanja Lutteropp amb el seu projecte Personimals, un centre de recuperació física i mental per animals.
  • Jordi Vilà que va presentar dues aplicacions, Pona que permet facilitar la ubicació de contactes i Reservació per fer reserves hoteleres.
  • Mar Brusau amb l’empresa Cargo Blauw Logistic Solutions dedicada al transport.
  • Martí Dominguez va presentar el seu projecte Quantum Quasar System dedicat a la creació d’un videojoc.

Així com Dennis Lutteropp, que va ser un dels joves emprenedor que va presentar el seu projecte de compravenda de cotxes d’ocasió al Fòrum d’oportunitats realitzat a Figueres el passat mes de novembre, i demanava un local per poder engegar el seu projecte. Però en aquesta ocasió va venir a donar a conèixer la seva empresa ja creada i a explicar com li havien servit d’ajuda actes com aquest Fòrum per poder fer-ho realitat.

A la mateixa jornada també s’hi van presentar diferents serveis dirigits a emprenedors, com l’empresa Financeinn dedicada a buscar finançament pels projectes, l’empresa Mynformatic que ofereix serveis informàtics, Cisle, S.L. que gestiona subvencions per a empreses, i Ca la Marutxi, casa rural que ofereix maridatges per esdeveniments i ajuda a petites empreses per crear sinergies.

Al final de la sessió, que va durar unes 3 hores es va celebrar un ‘networking’ on els participants van intercanviar opinions i propostes de possible col·laboració en un futur.

Volem donar les gràcies a tots els participants per la seva assistència i col·laboració.

IMG_20170329_152034

20170329_154133

20170329_151912

20170329_151502

 

 

2017-10-27T12:45:30+00:00