Col·laborem al Fòrum Inversor d’Olot!

//Col·laborem al Fòrum Inversor d’Olot!

Arriba la segona edició del Fòrum Inversor a Olot i nosaltres tornem a col·laborar.

La seva primera edició va tenir una gran acceptació com a punt de trobada de promotors d’iniciatives empresarials i inversors privats i això ha motivat a realitzar la segona edició.

Els promotors dels projectes empresarials poden ser tan emprenedors com empreses existents, amb independència de la forma jurídica, que vulguin endegar noves línies de negoci. Al Fòrum hi tenen cabuda tot tipus de projectes que contribueixin a l’economia local generant riquesa, creant llocs de treball o aportant valors com la innovació o la diversificació.

També, aquest esdeveniment fa una crida a diferents tipus d’inversors com poden ser empreses, empresaris o ciutadans a títol particular que estiguin disposats a donar suport a aquests projectes que formaran part del nostre futur o, per altra banda, presentar el teu projecte empresarial.

Si esteu interessats en participar, cliqueu al logo següent.

Finversor_blog Strategies and support what solutions are there for students who have passed the state standardized tests but are doing homework for money not passing a class and/or have poor write essay attendance

2019-07-09T18:06:51+00:00